Papaya este singurul fruct care este disponibil pe tot parcursul anului. papayaEste fruct delicios si dulce in forma de para, consistența pulpei va fi ca untul moale. De obicei, aceasta va fi în jurul valorii de 1 kilogram în greutate și 7 centimetri lungime.

Carnea din interiorul papaya va fi de culoare portocalie, cu mici nuante de galben sau roz. Nu numai fructul de papaya, dar alte părți ale acestuia sunt, de asemenea, foarte bune pentru piele, păr și sănătate. Acesta conține o enzimă numită “Papaina”, care vă ajută la digestia proteinelor ușor. Acesta este utilizat ca ingredient principal în gume de mestecat și, de asemenea, folosit pentru a face suplimente alimentare. Papaya este un fruct sănătos, care oferă multe beneficii pentru pielea ta.

Papaya sunt de fapt găsite în America Centrală. Fructul a fost cumparat de mai multe regiuni sub-tropicale de Portugalia și Spania exploratori, mai târziu el a călătorit în locuri, inclusiv India, Filipine și unele părți ale Africii.

Papaya este, de asemenea, numit ca “fructul îngerilor”, datorita beneficiilor pentru sănătate oferite de aceasta. Împreună cu enzimele papaină, este bună sursă de antioxidanți și substanțe nutritive, cum ar fi vitamina C, vitamina B, caroteni, si flavonoide, fibre si minerale precum magneziu și potasiu. Pulpa de papaya este folosita ca element constitutiv fundamental al multor șampoane și creme faciale.