Nu este neobișnuit ca frigul de afara sa ne afecteze pielea. Dar dacă papayadoriți sa preveniti pielea obosita si uscata, una dintre modalitățile cele mai uimitoare este sa incepesti sa manancati alimente sanatoase. Dacă doriți să vă diversificati dieta, arunca o privire la aceste fructe care sunt bune pentru piele!

Lămâi. V-ați întrebat vreodată de ce fructele sunt bune pentru piele? Daca raspunsul este “da”, ar trebui să știti că lămâile sunt sintetizatoare excelente de colagen din organism. Acest citric grozav este foarte bogat în vitamina C, ceea ce il face un element uimitor dacă doriți să vă păstrați pielea sanatoasa. Mai mult decât atât, în cazul în care aveti de a face cu cicatrici, puteți lua în considerare lămâile ca cel mai mare aliat în reducerea aspectului lor.

Căpșuni. Dacă sunteți în căutarea unor fructe care sunt bune pentru piele, trebuie să luați, de asemenea, in considerare căpșunile. Aceste surse uimitoare de antioxidanti va mentin pielea sanatoasa pe tot parcursul zilei. Pregătiti un mic dejun delicios cu piure de căpșuni, miere, iaurt și avocado, pentru a face paradă cu o piele radianta pentru care toată lumea va va invidia.

Papaya. Specialiștii în nutriție laudă acest fruct pentru ca ar fi foarte bogat în antioxidanți și într-o enzima speciala numita papaina. Această enzimă îndepărtează celulele moarte și încurajează producția de altele noi. Dacă doriți să va mândriți cu un ten luminos în această iarnă, ​​amesteca jumatate de papaya, cu iaurt, și aplicati pe fata. Lăsați masca sa stea timp de 15 minute si clatiti cu apa calduta.

Portocale. Portocalele sunt fructe excelente pentru piele. Vitamina C din acest fruct va ajuta la imbunatatirea texturii pielii dumneavoastră și va încuraja formarea de colagen. Astfel, vei încetini procesul de îmbătrânire și vă veți bucura de o piele tanara pentru o perioada mai mare de timp. Puteți utiliza portocale ca un produs alimentar de zi cu zi sau ca un produs de frumusete naturala pentru a strânge pielea ta.

Carambola. Dacă sunteți în căutarea unui fruct care sa va mentina pielea stralucitoare, trebuie să știți că fructele stele (numite, de asemenea, carambola) sunt bogate in fitonutrienti, cum ar fi acid galic, epicatechin și quercetin de care pielea ta poate beneficia. Plus, fructe stele sunt, de asemenea, bogate in vitaminele A si C, si pot ajuta la lupta impotriva radicalilor liberi, prevenind astfel imbatranirea prematura.