Uneori, cand ti se intampla sa iesi prin oras cu iubitul si prietenii si te duci la baie pentru ca ah, e perioada aceea din luna in care trebuie sa schimbi tampoane sau absorbante, te mai gandesti la ce momente penibile ar exista daca un tip super ar intra peste tine. Stii tu, pozitiile ciudate si stanjenitoare pe care nu vrei sa le vada nimeni, niciodata, mai ales un tip super.

Alte momente stanjenitoare in care nu vrei sa te surprinda?

Nu e foarte grav daca te vede cand te epilezi pe picioare de exemplu, dar nu ai vrea sa te vada vreodata cand iti pensezi firele de par de pe sfarcuri – daca ai. Sigur ai.

Un moment terificant, totusi, ramane si sa vada el cum iese un copil din vaginul tau. Ramane pentru un timp marca de ce iese de acolo.

Tu si un fost de-al tau, facand sex intr-un moment de slabiciune – nu e o pozitie ok in care sa te vada.

Vorbind de expresiile faciale memorabile, ne amintim toate cam cum aratam cand ni se epileaza fundul. Da, un epilat vaginal e ok, dar unul total…

Revenind la zona ta joasa si incitanta pentr el – nu ar dori sa vada cum iti scoti firele crescute in piele in zona bikinilor.

Te imbeti praf la o reuniune familiala la ai lui acasa – nu vrem sa ne uitam la fetele invitatilor.

Intra peste tine in baie cand iti introduci un o.b.? …

Un alt moment de neuitat din pacate este cand stii ca un prieten de-al lui este cineva cu care te-ai culcat deja.

Nu ai vrea sa te vada cand te scuturi sau te scarpini de matreata si nici cand mananci din cauza emotiilor. Sau cand te scarpini in nas. Lasa-i pe ei sa ne mai dezguste pe noi cand fac asta.

Te mai patezi uneori cand esti pe stop, asa ca trebuie sa speli lenjeria intima de pete. Nu-l implica si pe el in asta.

Ca orice femeie, nu suferi cand te prinde intr-un moment din acela in care ramai fara benzina sau tipic feminin…

Si IN NICI UN CAZ nu vei vrea sa te vada cum ii cauti prin cutiile personale de poze, dupa fotografii cu fosta lui prietena.