Inainte sa va mutati impreuna, gandeste-te la argumentele pro si contra. Daca niciodata nu ai impartit chiria cu un iubit, cu siguranta o vei face. Majoritatea femeilor au trait la un moment dat cu partenerul lor sub acelasi acoperis. Dar unele sondaje arata ca traitul impreuna inainte de casatorie poate distruge dragostea de lunga durata. Cum afli cand este momentul sa va mutati impreuna? Intreaba-te:

Esti dispusa sa astepti? Daca nu ai discutat cu el despre o posibila nunta in viitor, nu te astepta ca mutatul impreuna sa duca la un asemenea pas neaparat. De fapt, nu exista un procent mare de cupluri care sa  se casatoreasca dupa ce au locuit impreuna cativa ani. mai ales ca poti fi stresata in timp cu asteptatul marii intrebari din partea lui. Asa ca linisteste-te si mergi pe drumul tau, in continuare.

De ce posibilitati financiare dispune? Desi pare un aspect vulgar sau urat de discutat intr-o relatie, conversatiile despre cine-plateste-ce trebuie sa le aveti inainte de a va muta impreuna. Pentru ca veti plati datoriile, veti imparti responsabilitatile in functie si de nivelul salarial.

Esti pregatita pentru discutii in contradictoriu? Sa nu-ti fie teama ca valul de fluturasi s-a dus si va intepati. Este normal sa va impuneti diferentele, nu sunteti perfecti. Tocmai, este bine sa va analizati argumentele, certurile, motivele, pentru a dezvolta o relatie sanatoasa si de lunga durata. Sau pentru a incheia una, in cazul in care aveti probleme de care nu stiati.

Esti capabila sa ramai pe pozitii? Poti descoperi ca locuitul impreuna poate duce la timp pierdut aiurea. Astfel incat atunci cand va trantiti in canapea impreuna, nu mai intervine nimic sexi intre voi. Ca sa eviti asta, stabiliti o zi in care sa iesiti ca la inceput, o intalnire amoroasa pe saptamana. Si nu fi timida in a incerca alt nivel de seductie si de romantism. Surprinde-l chiar cu un mic dejun la pat, mai mult dezbracata decat imbracata.