Vei rade si te vei mira.

Crezi ca este cel mai tare dorita cand esti aranjata ca o papusa eleganta. Aaa…nu. e 6 seara intr-o zi banala din timpul saptamanii, cand abia te intorci de la sala intr-un tricou gri si intr-o bustiera, nemachiata si neparfumata – cand esti doar transpirata, obosita si simpla. Ai spune ca nu are cum sa te doreasca aratand asa. Te inseli tare.

De ce oare atunci cand esti imbracata in tricoul lui cu o marime clar mai mare ca a ta sau in pantalonii lui scurti il faci pe el sa para un nebun bucuros? Poate este ceva primar, ca posesivitatea animalica, instinctuala, probabil. In genul: „Ea e numai a mea!”. Ei si ce? E placut.

Gustul tau in materie de filme. Ei, aici nu te inseli. Chiar nu le plac gusturile femeilor in privinta artei cinematografice.

Uite care-i chestia: barbatul tau nu stie unde se va indrepta relatia voastra inceputa devreme, clar. Si nimic nu il sperie mai mult ca atunci cand incepi sa gasesti nume pentru copiii vostri in viitor. Dar cand iti vede caldura si naturaletea pe care o afisezi in preajma copiilor, cand admira starea de spirit a ta in prezenta acestora, e greu sa nu zambeasca si sa isi spuna in sinea lui: „Poate…”.

Ca femeie, te chinui sa ii pregatesti mese copioase, bogate, complicate, ca sa il impresionezi cu ce ai la indemana. Dar afla ca cel mai mult ii place cand faci reteta aia de spaghetii de la mama ta, cu niste chiftelute cumparate de la un market si mancati impreuna pe canapea sau in pat, lenevind si vorbind despre ziua care a trecut. E pur si simplu un moment adorabil.

Se intampla sa ii cunosti familia. Taica-su face comentarii la adresa ta, nu tocmai pure sau cuminti, unul din unchi mai rade si mai glumeste pe seama ta si mama lui te bate la cap cu retetele. Si totusi, tot vrei sa mai faci sex cu el. Asta ii suceste mintile. In bine, evident!

Dragostea trece prin stomac, nu? Inca un lucru sexi pentru el si banal pentru tine este cand in mijlocul unei imbucaturi mari, spui, fara a fi usor inteleasa: „Nu ma pot opri din mancat, e prea buuuun!”. Pasiunea ta pentru mancarea buna sugereaza un apetit liber si nepotolit pentru toate placerile vietii.

Se intampla des si e comic: mergeti cu cortul. Tu aduni lemnele, sarguincioasa, si aprinzi si focul. El inca se chinuie sa lege cortul. Sau cand iti repari singura computerul. Sau orice tine de treburile destinate lui. Cand ii arati ca nu ai nevoie de el, il starnesti extrem de mult.

Sunt lucruri pe care barbatii le iubesc, si sunt lucruri simple.