remediiochi

Un număr mare de oameni sufera de mâncărimi ale ochilor. Cele mai frecvente cauze pentru o astfel de condiție este o uscare a canalul lacrimal care duce la mâncărime . Odată ce conductele lacrimale sunt stimulate prin presiune aplicat pe ei, ei încep să secrete lichide care nu par să înceteze .

Pentru a evita această condiție , oamenii trebuie:

Amintiți-vă că mențineși ochii departe de praf și de alte particule care cauzează o blocare a canalelor lacrimale .

Spălați-vă fața și ochii în mod frecvent că acest lucru va ajuta, de asemenea , pentru a vă odihni . Spălați ochii frecvent , de asemenea, impuritățile din jurul zonei canalul lacrimal.

Aplicarea de comprese reci din jurul ochilor afectași poate ajuta să obțineți o ușurare. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a absorbi o cârpă în apă rece ca gheața și puneți-l peste ochi . Faceți acest lucru de mai multe ori pe zi . Pliculete de ceai de musetel folosite ca și comprese reci pot ajuta , de asemenea, la ameliorarea mâncărimilor la nivelul ochilor .

Clătiți ochii cu apă de trandafiri , cel puțin de două ori pe zi . De asemenea, puteți folosi apa de trandafiri ca picături oftalmice pentru ușurare instantă . Pune patru la cinci picături de apă de trandafiri în ochii inflamați .

Lapte rece. Laptele este , de asemenea, una dintre cele mai populare căi de atac făcute acasă pentru mâncărimi ale ochilor .