maini

Mâinile sunt unele dintre cele mai delicate părți ale corpului. Pielea de pe mâini este mai sensibilă decat alte părți ale corpului, astfel încât această tendință de a deveni uscate și lipsite de viață rapid. Expunerea directă la razele soarelui, apă și produse chimice (există în săpunuri, vase de curățare și detergenți are, de asemenea, o taxă pe mâini).

Mâinile moi și frumoase adaugă farmec în personalitatea unui individ, în timp ce mâinile plictisitoare și neatrăgătoare o retrogradează. De aceea, acordând o mai mare atenție mâinilor tale este o necesitate pentru a menține aspectul atractiv al mâinilor.

1. Una dintre cele mai eficiente sfaturi de frumusețe pentru mâini aplică amestecul de apă de trandafiri și glicerină înainte de a merge la culcare. Urmați acest remediu pentru cel puțin două săptămâni pentru a obține rezultate observabile.

2. Puteți activa mâinile aspre și dure prin aplicarea regulată de acid carbolic și amestec de vaselină.

3. Un alt remediu pentru maini frumoase implică o combinație de miere, glicerina și albuș de ou. Se amestecă componentele bine pentru a face o pastă fină și se aplică pentru a-vă pe mâini pentru câteva minute.