Eliminarea kilogramelor in plus nu a fost niciodată o sarcina ușoară! ewdvFolosiți lista noastră de 6 alimente sănătoase pe care trebuie să le includem in dieta noastră de zi cu zi pentru a încărca organismul cu vitamine si minerale!

Adopta o nouă abordare față de gătit și de slăbit prin experimentarea unor rețete simple, recomandate de nutriționiști. Găseste variante sănătoase pentru mesele tale preferate cu ingrediente și arome pentru o pierdere in greutate lenta, dar sănătoasa.

Pregăteste o masă delicioasă prin combinarea cu alimente sănătoase. O portie de orez cu fasole neagră conține nu mai mult de 80 de calorii. Utilizați retete gustoase, care includ aceste două ingrediente în planul de meniu pentru rezultate uimitoare pentru pierderea în greutate.

Utilizați un castron pentru a amesteca castraveti, rosii, ceapa si salata verde cu creveți. O portie din aceasta masa conține doar 73 de calorii. Ești gata să reinventezi planul de dieta? Aceasta reteta vă scutește de calcule complicate si de calorii.

Într-un castron se amestecă ton cu marar tocat, ceapa, maioneza fara grasimi si 1 lingurita de iaurt scăzut in grăsimi. Salata vă va oferi un sentiment de plenitudine de a rezista tentației de lua gustari intre mese. O portie de salata de ton contine doar 50 de calorii.

În scopul de a scapa de kilogramele in plus in cel mai sănătos mod, este important să includem Aceasta reteta de salata combină două dintre cele mai importante legume pentru arderea grasimilor. Castraveții și ceapa sunt încărcate cu vitamine si antioxidanti. Aceste elemente vor menține sistemul digestiv intr-o forma de top. O portie din aceasta salata conține nu mai mult de 7 calorii.