Dacă vă întrebați cum să arătați cu 10 ani mai tânără, la 40 sau chiar trucuri50, există o mulțime de lucruri pe care ar trebui să le luati în considerare, începând cu rutina de îngrijire a pielii și regimul de exercitii. Afla cele mai importante sfaturi cu privire la modul in care puteți arata mai tanără.

După ce ați atins varsta de 30, ar trebui să fie utilizați retinoizi pentru a lupta impotriva producției de colagen redus care duce la liniile fine și apoi riduri. Foloseste o crema cu acid hialuronic și nu uita de exfoliere chimică cu AHA și BHAs este alegerea potrivita daca doriti sa aratati cu 10 ani mai tanara.

Când vă întrebați cum să aratati cu 10 ani mai tanara in mod natural, nu mai ignorati exercitiile fizice care ard grasimile si tonifiaza musculatura.

Nu ramane la aceiasi forma a sprâncenelor ca la 20 de ani. Pe masura ce imbatranim si pleoapele încep să se deformeze, forma sprancenelor devine foarte importanta daca vreti un look tineresc. Vă întrebați cum să aratati cu 10 ani mai tânăra, la 40 de ani? Forma sprâncenelor, trebuie sa fie un pic mai arcuita pentru a compensa orice lasare a pielii.

O tunsoare tinereasca face minuni pentru aspectul și același lucru este valabil pentru culoarea parului. Blondul este o modalitate foarte bună de a atenua caracteristicile imbatranirii atunci când vă întrebați cum să aratati cu 10 ani mai tanara. Mergeti pe culori calde de maro, auriu sau, dacă sunteți brunetă de viață, adaugati cateva suvite mai deschise.

Una dintre cele mai probleme atunci când vine vorba de vârsta sunt liniile fine care formează în jurul buzelor. Incepeti prin aplicarea unui creion de buze nud de fiecare dată înainte de a aplica rujul. Este cel mai bun mod de a păstra culoarea în loc și asigurați-vă că nu va puneti în evidență nici o linie a buzelor.