Menținerea unui look fresh, tineresc, este una dintre cele mai trucuriputernice dorințe ale femeilor de toate vârstele. Să arătăm mai tinere decat varsta noastră biologicaă este acum în întregime posibil ca urmare a unei serii de avantaje care s-au dovedit a fi eficiente în păstrarea frumuseții și tinereții noastre. Învață câteva trucuri eficiente pentru a arăta mai tanără!

Alegerile pe care le facem atunci când vine vorba de stilul nostru de moda, machiaj, coafura, precum și obiceiurile care au potentialul de a afecta sanatatea noastra generală sunt toate lucruri pe care trebuie să le luăm în considerare dacă suntem dispuse să ascundem vârsta noastră reală.

Toate aceste alegeri pot avea un impact măsurabil asupra modului în care percepția privind vârsta noastră reală se modifică, astfel că este esențial să ne gândim la toate aceste aspecte și să includem cât mai multe dintre strategiile anti-imbatranire în rutina noastră.

Revizuirea stilul nostru de machiaj periodic este foarte recomandat pentru a fi în măsură să menținem un machiaj adecvat vârstei. Pe măsură ce îmbătrânim, avem nevoie să subliniem caracteristicile noastre. De exemplu, fondul de ten lichid este o alegere mai buna decat formula praf, deoarece va adăuga o strălucire mai naturala la nivelul pielii, si va compensa lipsa de strălucire a pielii care tinde să devină mai pronunțată cu trecerea timpului.

A ține pasul cu ultimele tendințe ale modei este, probabil, unul dintre aspectele cele mai importante de a încerca să părem mai tineri. Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac femeile mai în vârstă este de a alege haine care arata vechi și demodate gandindu-se ca sunt cele care li se potrivesc.

În ceea ce privește părul, există o mulțime de upgrade-uri care vă pot oferi un aspect tineresc. O coafura cu lungimea peste umar este una dintre cele mai bune deoarece va oferi suficientă flexibilitate si tinerete. Adăugarea unui breton este un alt truc bine cunoscut pentru sterge cativa ani de pe fată.

Una dintre cele mai importante reguli atunci când vine vorba de îngrijirea pielii este utilizarea unei creme cu un spectru larg de 30. Pe masura ce imbatranim, părul tinde să devină mai subțire și pierderea de colagen este mai accentuată, de aceea alegereau unei creme cu un SPF mai mare este foarte recomandat. Suplimentele de coenzima Q 10 sunt, de asemenea, foarte recomandate. Cremele care conțin retinoizi rămân unele dintre cele mai eficiente arme anti-imbatranire asa ca trebuie folosite în mod regulat.

Extinde rutina de ingrijire pentru zonele de gat si decolteu deoarece acestea dezvaluie  semnele clare ale imbatranirii.