Originile piercing-ului pot fi urmărite din ele mai vechi timpuri piercinfgși popularitatea lor a crescut de atunci. Dacă esti un iubitor in ceea ce priveste arta decorarii corpului si esti in cautarea celor mai hot stiluri si locuri care se potrivesc cel mai bine cu personalitatea ta esti in locul potrivit!

Noile stiluri de body art dezvoltate arata absolut incredibil, deci nu e de mirare tot mai mulți oameni sunt înclinati spre body art pentru exprimarea de sine. Unele stiluri sunt incredibil de sexy, în timp ce altele s-ar putea inclina mai mult spre scandalos și înfricoșător, de aceea înainte de a decide ce stil sa adopti, trebuie să indentifici modelul cel mai potrivit pentru tine. Fetele nu sunt străine in ceea ce priveste piercing-urile și cele mai cautate stiluri sunt cele care emană feminitate.

Există o anumită senzualitatea atașată piercing-ului atâta timp cât ele nu inclina spre extreme, așa că, dacă iti place body art și ești în căutarea unui model superb incearcă să te inspiri din unul din următoarele stiluri.