Confruntarea cu cosurile este intotdeauna neplăcută, mai ales dacă cosaveți o întâlnire importantă sau va trebui să participati la un eveniment social important. De aceea, ar trebui să fiti întotdeauna pregătiti sa știti cum să scapati de cosuri peste noapte! Iată câteva sugestii utile!

Dacă vreti să știti cum să scăpați de un cos peste noapte, vă sugerăm să începeti cu elementele de bază. Fata trebuie spălată în fiecare seară, înainte de a merge la culcare. Odată ce ați terminat spălarea feței, tamponati usor sa se usuce. Apoi, următorul pas în a scăpa de cosuri peste noapte, este de a lua pasta de dinti  si de a aplica doar un pic pe ele. Lăsați-o să stea peste noapte și spălați-o dimineața.

O altă modalitate foarte bună de a scăpa de un cos peste noapte, este  gheața, deoarece va ajuta sa va imbunatatiti circulatia sangelui in acea zona. Cum functioneaza? Acest remediu va îngheța porii și vă va ajuta să eliminați toată murdăria și excesul de ulei. În plus, vă sugerăm să utilizați acest remediu de 3 ori pe zi pentru un rezultat eficient. Aceasta va ajuta la reducerea inflamațiilor și va avea grijă de pielea ta.

Mierea este unul dintre cele mai bune remedii. Este un antibiotic natural care vă va ajuta la prevenirea infecțiilor și de a accelera procesul de vindecare. Vă sugerăm sa adaugati de miere pe un tampon de bumbac și apoi masati usor zona afectata. Tineti soluția pe fata aproximativ 30 de minute și apoi spalati cu apă caldă.

Iată ce vă va ajuta să scapi de cosuri peste noapte:  lamaia! Sucul de lamaie este foarte bogat in vitamina C si are proprietati astringente, asa ca va ajuta la uscarea cosurilor mai repede. Deci, pentru cei dintre voi care doresc să știe cum să scape de cosuri peste noapte, vă sugerăm să utilizați suc de lamaie proaspat.