Evenimentul Music Awards 2013 din America a avut loc la Nokia Theatre LA Live, si a fost un alt prilej pentru a sarbatori unele dintre vedetele cele mai talentate ale momentului si un prilej de a obtine cateva trucuri in materie de tinute si coafuri.

coafffffffffffffffffffffff

La 2013 American Music Awards coafurile au fost un amestec de simplitate si feminitate, fiind alese pentru a reflecta stilul si personalitatea fiecarei vedete de pe covorul rosu. Aspectul chic, fara efort, pare a fi foarte populare printre celebritati. Lady Gaga a optat pentru plete ultra lungi pentru acest eveniment,in timp ce Zoe Saldana a pastrat un look simplu, cu plete lucioase si drepte.

 

Cand vine vorba sa ne canalizam pe o alura sofisticata si eleganta, buclele sunt aproape întotdeauna o alegere excelenta. Katy Perry si Christina Aguilera s-au inspirat din look-ul Monroe cu bucle lejere blonde si ruj rosu.

Mai multe cozi casual s-au facut remarcate pe covorul rosu. Una dintre cele mai memorabile coafuri coada de cal a fost coada de cal împletita a lui Jordin Sparks, pe care a completat-o cu o rochie neagra uimitoare.

Cocurile au fost putine si rare la AMA. Cu toate acestea, vedetele care au optat pentru stilul chic au furat instantaneu lumina reflectoarelor. Poate coafura cel mai complicata a fost cocul impletit al lui Kelly Osbourne. Nicole Richie a fost, de asemenea, într-o dispozitie edgy. Ea a optat pentru o coafura interesanta care a ales o coafura rafinata.

cocuri

Aici sunt unele dintre cele mai memorabile coafuri adoptate de cele mai sexy vedete de pe covorul rosu.