Amanta: o femeie misterioasa si sexy care se vede in secret cu un barbat insurat pentru o relatie romantica sa sexuala. Aceasta este definitia. Sex bun, aventuri in camere de hotel, telefoane seducatoare, intalniri secrete incitante, cadouri si incantarea ca faci ceva neconventional. Oare chiar este atat de glamorous cum are?

Da, dar numai la inceput. Sa fii amanta cuiva presupune unele momente incitante si acestea sunt cele care o conving sa devina amanta. La inceput, ea detine puterea. Este cea care are tipul insurat sub vraja ei si primeste toata atentia si timpul dedicat teoretic sotiei. Este cea cu care are el fantezii cand este cu sotia lui si cea de care ii e dor. Ii doreste compania si abia asteapta sa ii auda vocea. Amanta este femeia care devine prioritate si va fi cocolosita cu cadouri pentru a o mentine fericita la inceput. Totul suna bine si frumos, insa adevarul este ca e pentru scurt timp, pentru ca viata unei amante dupa acest inceput devine un cosmar.

Relatiile care incep in deceptie sfarsesc in deceptie. Cand o femeie se implica intr-o relatie cu un om insurat, uita ca el devine un infidel si un partener de neincredere. Amanta vede doar ce vrea sa vada. Uita ca el isi insala nevasta cu ea si refuza sa vada ca si ea este victima acestui comportament egoist. Barbatii rar isi parasesc nevasta si familia pentru amante, ceea ce inseamna ca isi mint si amantele cu vise indepartate.

Sunt cazuri in care barbatii insurati chiar divorteaza pentru amante, dar foarte rare sunt. In plus, relatia de obicei nu dureaza pentru ca relatia nu a inceput cum trebuia, solid, ci cu secrete, minciuni, indiferent pe cine le vizau. Asta inseamna ca nu au fost ei insisi. In viitor, vor avea mari probleme cu increderea si vor intampina aceleasi probleme ca si cuplul casatorit si divortat in cele din urma. Amandoi stiu ca sunt capabili de a insela si ca desi se iubesc, faptele definesc relatia.

Barbatii nu isi parasesc nevestele datorita simtului responsabilitatii si a loialitatii fata de familie, desi nu prea i se poate spune loialitate, poate doar simtul vinei. Cauzele aventurilor raman aceleasi: problemele de comunicare. Iar amanta ramane singura.