Arata odihnita, chiar daca nu esti: cateva picaturi dintr-un hidratant de ochi precum Perricone Ceramic Eye iin jurul ochilor este ca spandexul pentru ten: ingredientele strang pielea, o inmoaie si nici nu e nevoie de anticearcan.

Fa-ti pielea sa straluceasca: nu e nevoie sa vezi un episod intreg din My Super Sweet 16 ca sa apreciezi absurditatea lui. La fe si pentru peelingurile glicolice – chiar si unul mic poate avea un impact evident. Lasa un produs precum Exfoliating Glyico Peel System pentru mai putin de un minut si toat tipurile de piele vor scapa de ternitate si nu vor fi iritate. Cauta produse exfoliante si peelinguri faciale si foloseste-le.

Ia trei la pret de unul: cauta produsele care sunt si sunscreen, si hidratante si baza pentru ingrijirea pielii.

Pune lumina reflectoarelor pe tine: o piele sexi, supla si parfumata dintr-o miscare. Incearca Dior Addict Shine Shimmering Body Lotion, de la Sephora.

Readu la viata: pulverizeaza o adiere din Apa Termala Avene Thermal Spring Water pe ten pentru a-i reda un look fresh. Sau foloseste-l pe o coafura pentru a-i reda viata.

Da-i tenului tau stralucire: aplica un pic de creion care lumineaza fata, precum The Body Shop Enhancer, pe partea de sus a osului obrajilor. Subtiaza fata si ascunde imperfectiunile.

Ia kilograme de pe fata ta! Cu aplicatorul, aplica un bronzant bun sub osul obrajilor pentru a crea o alura supla.

Calmeaza pielea dupa un party: aplica fasole inghetata pe fata timp de 30 de secunde. Asigura-te ca fasolea pastai este totusi elastica, pentru a sta pe ten. Vor reduce roseata si fata umflata.

Cuminteste o eruptie a pielii: tine gheata pe eruptie pentru 30 desecunde pentru a potoli inflamatia, apoi foloseste un tampon de bumbac pentru a aplica Visine sau hidrocortizon pe umflatura. Asta va face ca vasele de sange sa se stranga, pentru a reduce roseata. Apoi foloseste un anticearcan, un corector  care sa acopere.