Dragoste adevarata! Si cea mai rea persoana din lume isi doreste acest lucru, dar fenomenul este unul dificil de identificat, din cauza complexitatii pe care o ridica. Femeile arata un interes mai mare de a isi exprima sentimentele in stadiile initiale ale unei relatii, in timp ce barbatii sunt mai rezervati in a-si exprima dragostea, dar iti trimit anumite semne ca se indragostesc de tine. iata cateva sfaturi.

Prioritatile si valoarea sunt aspecte pe care femeile trebuie sa le observe pentru a-si gasi dragostea adevarata. Este un mod natural pentru barbati sa isi petreaca timpul cu prietenii decat cu o fata, dar o schimbare in atitudinea lui ar trebui sa se observe daca spune DA nevoii tale de timp alaturi de el. Isi va face timp sa isi petreaca timp cu tine pentru a te convinge ca te vrea in viata lui. Te poate invita in oras, la shopping, sa vizitezi rudele sale, la jocuri etc.

Tiparul de comportament se va schimba cand un tip intalneste fata visurilor sale. Va face lucruri care sa te impresioneze decat sa isi urmeze doar interesele proprii. Cand te va intalni, ar fi bine sa aiba o floare in mana, inghetata ta preferata sau orice care iti va arata grija fata de tine. Dar un tip stie sa fie dur, acest lucru nu-l putem nega. Insa isi va mentine concentrarea asupra ta.

Un barbat indragostit se va gandi la mici planuri de viitor in care sa apari si tu. Poate si va pune in practica ceea ce doreste, de exemplu mici schimbari si economii pentru a dedica anumite experiente voua ca pereche.

Ii vei cunoaste rudele, va cumpara masina gandindu-se ca te ajuta si pe tine, va pregati excursii, sunt lucruri pe care un tip indragostit le face pentru iubita sa, ceea ce arata clar intentiile sale amoroase. Ce vrei mai mult?