Cauti un model frumos de tatuaj fluture? Se pare ca fluturii sunt alegerea pefecta pentru fetele care vor un design feminin si ei se potrivesc perfect pentru ca sunt adorabili, amuzanti si vin in numeroase forme, culori, modele din care sa alegi. Aceste tatuaje fluture sunt atat de dragute si au diferite semnificatii in functie de culturi.

Desi nu este primul lucru care iti vine in minte cand te gandesti la fluturi ca tatuaje, matamorfoza fluturelui este una dintre cele mai puternice semnificatii in care oamenii se regasesc, cand se uita la fluturi. Transformarile suferite de fluture pana sa ajunga un spirit liber pot fi legate de transformarile pe care le sufera o persoana, pana sa se simta libera, in viata.

Un alt inteles ascuns al tatuajelor cu fluturi se regaseste in timpurile vechi, aztece, cand fluturii erau simbolul sufletelor razboinicilor morti pe campurile de lupta, cat si sufletelor femeilor care au murit in timp ce dadeau nastere. In Japonia, un fluture inseamna maturitatea femeii, in timp ce doi fluturi tatuati pe femeile maritate inseamna armonie conjugala.

Ei bine, fie ca este semnificatia care te fascineaza sau doar afinitatea pentru fluturi si culori, ai la indemana foarte multe modele din care sa alegi. Fluturii au forme diferite, marimi diferite si culori diferite, poti alege pe cel care se potriveste personalitatii tale. Poti alege un tatuaj realist sau un fluture tribal. Cele mai populare tatuaje cu fluturi sunt cele colorate, bineinteles, care exprima viata, dar si cele monocrome arata foarte bine.

Tatuajele colorate arata minunat daca sunt simple sau o parte dintr-un design mai complicat. Este foarte important sa alegi culorile care se potrivesc personalitatii tale, pentru a purta cu mandrie noul tatuaj. Fie ca alegi tatuaje mici sau foarte mari, vei arata foarte dragut cu un fluture pe corpul tau.