neon

Culorile neon, fluorescente, arată fantastic! Alegerea de verde, roz sau albastru electric vă vor face să ieșiți în evidență în multime. Într-adevăr, aceste culori sunt foarte frumoase, feminine și adaugă o intrigă la stilul tău. Acestea subliniază personalitatea de a ține pasul cu ultimele tendințe ale modei. Cu toate acestea, ori de câte ori alegeți una dintre aceste culori, asigurați-vă că nu folosiți prea mult, deoarece poate fi riscant. Asociați aceste culori cu tonuri simple și mai soft, astfel încât să existe un contrast. Purtați culori neon în partea corpului vpe care doriți să o scoateți în evidență.

Culorile neon sunt o tendință hot în această vară, fiind o modalitate foarte bună de a adăuga luminozitate și veselie pentru garderoba de vară și pentru un look fresh. Urmați sfaturile de stil de mai jos si învățați lucruri interesante despre tendința de culoare neon și cum să purtați culorile neon cu înțelepciune.

nbvbn

Cum să purtați culorile neon

Dacă sunteți o fire îndrăzneață și aventuroasă, culorile neon sunt o modalitate foarte bună de a înveseli stilul dumneavoastră de vară. Încercați o rochie neon, de culoare galbenă sau una roz, de exemplu, și purtați-o cu un sacou nud. Aceasta va fi o ținută ideală atât pentru un stil casual cât și un stil mai elegant de seară.

Cu toate acestea, utilizarea de zi cu zi a culorilor neon poate fi un pic complicată, așa că fiti atenți la sfaturile propuse mai jos pentru a învăța cum să puneți hainele neon împreună.

• Folosiți negru sau neutru, împreună cu culori neon pentru a aduce nuanțele îndrăznețe și luminoase în echilibru.

• Nu luați prea multe accesorii cu aceste culori luminoase.

• Utilizarea de culori neon pe jumătatea de jos nu este acceptabilă. Mai ales dacă nu aveți o siluetă subțire în zona coapsei, atunci va evidenția imperfecțiunea chiar mai mult. Păstrați mai bine tonuri neon pentru partea de top și purtați nuanțe mai închise în partea de jos.

• Dresurile negre întunecate funcționează întotdeauna. Cu aceste dresuri puteti alege orice culoare neon pentru rochiile dumneavoastră și veți avea un aspect fascinant.

,kmjnbvcvhiolbvb culori jhgfghj mnbvcvbnm