Mirosul picioarelor, mirosul neplacut care vine de pe picioare poate fi rururdestul de problematic uneori. De cele mai multe ori, motivul este transpirația talpilor si creșterea bacteriilor. Șosetele in materiale, cum ar fi poliester sau nailon pot crește producția de transpiratie și pantofii, , de asemenea, pot fi cauza mirosului neplacut.

Iată câteva sfaturi care pot fi urmate pentru a reduce mirosul picioarelor.

Spălați-vă picioarele cu săpun de cel putin de doua ori pe zi .

Aplicați pudra cum ar fi Tinactin anti fungic, de două ori pe zi . Acesta vă poate ajuta ucide ciuperca care cauzează mirosul. Dar , nu se aplică pudra pe picioarele transpirate și se aplică numai atunci când picioarele sunt uscate .

Pentru a scapa de mirosul picioarelor, inmuiati-va picioarele într-o cadă mică de apă fierbinte la care sa adăugat o treime din o ceasca de oțet natural de mere de 2-3 ori pe saptamana.

Înainte de a purta pantofi , se presara bicarbonat de sodiu în interiorul pantofilor . Acest lucru este cunoscut a fi un bun remediu pentru a scăpa de mirosul picioarelor, deoarece bicarbonatul bsoarbe cea mai mare parte de sudoare , care este pe talpi .

Ceaiul este bun pentru indepartarea mirosului de transpirație, deci inmuiati-va picioarele intr-un bol cu infuzie de cea.

Uleiul de chiparos este încă un alt remediu natural pentru picioare împuțite . Freca de ulei pe picioarele tale în fiecare dimineață înainte de a merge la locul de muncă , astfel încât sa indepartati mirosul pe tot parcursul zilei.