Si deci, anul acesta treceti peste escapadele romantice si stati acasa, alaturi de o carte buna, cu cateva seriale bune…nu e niciun motiv sa sacrificati sexul fabulos care mergea adesea de minune in vacanta. Iata cateva sfaturi pentru a va simti ca pe plaja, dar fara a parasi casa.

Imbraca-ti patul intr-o lenjerie de foarte buna calitate. Exista un motiv intemeiat pentru care strecuratul in asternuturile unui hotel scump se simte uimitor. Asternuturile au o textura mai plina si sunt de buna calitate. Cauta si tu asternuturi de acest gen,  la reduceri, fara a cheltui o avere. Cauta si un asternut cu care sa acoperi patul, in culori calde precum rosu, galben sau crem pentru un vibe sexy. Ceea ce porti este important pentru a te simti sexy. Asa si cu patul tau.

Minimalizeaza distragerile. O buna parte din senzatia de vacanta frumoasa si erotica este ca nu va ganditi la nimic din ceea ce trebuie sa faceti acasa. Asa ca mimati acea senzatie de lipsa de griji, in dormitor, cu aceeasi atitudine. Trebuie sa te relaxezi si sa renunti la ce e in mintea ta, fie ca sunt vasele din chiuveta, un deadline etc. Trebuie sa atenuezi si zgomotul si sa va acordati timp pentru sex si intimtiate. Asa ca fa curat in dormitor mai intai, inchide telefonul si …

Treceti la actiune dupa-amiaza. Majoritatea timpului in care oamenii fac sex este sfarsitul serii, cand sunt obositi si adesea neinteresati. Faceti-va timp pentru sex – nu doar sa va chinuiti daca este timp – si sa alegeti un timp diferit pentru asta. Noutatea vacantei joaca rolul de stimulant al sexului, pentru creier. Asa ca lucreaza la apetiti inainte de micul dejun sau ocupati-va unul de altul dupa-amiaza, cand bate soarele in ferestre. Veti fi mai satisfacuti si mai putin stresati.

Sesiunea de preludiu – in alta camera. Daca o faci in alta parte pare ca e mai aventuros, de aceea e grozav sa faceti sex in alt oras sau tara. Pentru aceeasi portie, schimbati camera pentru o experienta noua. Incercati pe scari, la dus, in spatele verandei daca stati la casa.

Lasa-ti o bucatica de ciocolata pe perna. Ciocolata poate nu e un afrodisiac dovedit, dar nu inseamna ca o bucatica strecurata pe perna nu va va stimula pe tine si pe iubitul tau. Lasa o bucata pe perna inainte sa pleci la lucru pentru o surpriza placuta seara, cand vii acasa. Sau incearca ghimbirul – la fel ca salutul de intampinare a invitatilor la unele hoteluri orientale.

Fii atenta la arome. Poate nu poti mima palmierii si oceanul, dar nu inseamna ca dormitorul nu se poate simti ca o vila in Bahamas. Pregateste o aroma de cocos, de mandarine, de vanilie, ceva exotic.

Lumina difuza. Tu vrei cu lumina stinsa, el aprinsa. Compromisul – o usoara palpaire a luminii care va fi mai buna pentru amandoi. Lumina este importanta, pentru a avea o ambianta placuta. Daca ai si oglinzi in camera, alaturi de lumanari, sa vezi ce sexy va fi dormitorul!