Genele sunt un simbol universal al frumusetii. Fiecare doreste sa aiba gene lungi, negre si seducatoare. Dar astazi sunt metode valabile cosmetice pentru a face genele cat mai aproape de ideal.

Sunt multe cai naturale de a avea grijade genele ochilor nostri. Unele produse naturale de accelerare a cresterii genelor sunt uleiul de masline, uleiul de ricin. Aceste uleiuri pot fi aplicate noaptea si pot fi spalate dimineata. Cea mai buna metoda de aplicare este cea in care folosim o periuta de mascara foarte curata, lipsita de rimel. Daca preferi aplicarea cu degetele, asigura-te ca amsezi genele bine, pentru ca uleiul sa ajunga la radacinile genelor.

Periaza-ti genele des cu o periuta specifica. Poti aplica si ulei de vitamina E. Include in dieta mai multe banane si morcovi pentru ca sunt bogate in vitamine si stimuleaza cresterea genelor.

Frumusetea genelor poate fi pusa in valoare si cu tehinic de makeup. Mai intai, curata-ti ochii bine. apoi permite genelor sa se usuce natural. Periaza-ti genele, apoi aplica un fard de ochi deschis si un dermatograf inchis la culoare pe linia genelor. Poti folosi si un intorcator de gene, dar asaza-l la mijlocul genelor, pentru a nu le rupe. Aplica mascara de la radacini spre varfuri, miscand in zig-zag periuta de mascara. Permite-i sa se usuce si piaptana iar genele, pentru a le dezlipi, in caz ca este nevoie.

Tipul de machiaj de ochi este garantat sa iti ofere un look frumos. Ar trebui sa demachiezi orice urma de machiaj inainte sa mergi la culcare pentru ca machiajuk incarca si usuca foliculii genelor, ducand la ruperea acestora.

Uneori, daca vrei, poti folosi si genele false. Extensiile de gene sunt vaalbile astazi, sunt sintetice si rezista datorita unui gel adeziv. Extensiile tin pana la 2-3 luni, pana cad. Pot iopta pentru extensii permanente de gene, dar costa foarte mult si este un proces chirurgical. In plus, intretinerea regulata a genelor este necesara.

Genele pun in valoare privirea unei persoane, si, deci, frumusetea ei. Printr-o ingrijire si un machiaj potrivit, poti sa fii mandra de genele tale frumoase si lungi!