scalp

Principalele cauze ale unui scalp cu mâncărimi sunt mătreața, paraziții, dermatita seboreică și pielea uscată. Simptomele sunt infecții ale pielii , mâncărime , umflare , roșeață, păr deteriorat.
1 . Amestec de ulei esențial

Diverse amestecuri de ulei esențial este una dintre cele mai eficiente remedii pentru scalp mâncărimi. Puteți utiliza amestecul de ulei natural de avocado, lavandă , ulei de arbore de ceai , ulei de măsline , migdale și ulei de nucă de cocos. Cantitatea depinde de de parul tau . Pentru rezultate mai bune folosiți în mod regulat și continuați cu aceeași cantitate.

2. Mască de banane cu miere și suc de ceapă

Mierea este considerata un antibiotic natural grizav. Ia o linguriță de miere si amestec-o cu o banană coaptă. Se taie o ceapă și se ia sucul de la ea . Acum, amesteca 2 linguri de miere și suc de ceapa cu o banană . Aplicați acest amestec pe scalp și lăsați-l timp de 20 de minute. Clătiți cu apă rece și șampon .

3 . Utilizați ulei fierbinte

Masajul cu ulei fierbinte este întotdeauna un remediu pentru păr și scalp. Acesta ajută scalpul să să-si păstreze umiditatea naturală. Masajul cu ulei cald va crește fluxul de sânge la nivelul pielii scalpului și reduce uscăciunea. Ia o anumită cantitate suficientă de ulei de măsline și aplică-l pe păr. Adauga cateva picaturi de miere. Acum, masează scalpul timp de câteva minute.