remedii par lung

Dacă dorești ca părul tău să crească nu numai sănătos , dar mai lung, există o mulțime de lucruri pe care le puteți face la domiciliu pentru a realiza acest lucru . Multe dintre aceste căi de atac făcute acasă pentru cresterea părului sunt , de asemenea, ideale pentru alte aspecte ale sănătății dumneavoastră .

Aici sunt zece sugestii care ajută părul să crească lung și luxos:Otetul de mere

Otetul de mere poate ajuta la digestie și chiar remedia problemele sinusurilor . Cu toate acestea , lichidul este , de asemenea, ideal pentru cresterea parului . Oțetul curăță bine scalpul și stabilește echilibrul ph-ului la nivelul scalpului și a părului. Acesta face ca părul sa creasca mai repede. Pur și simplu clătiți părul cu oțetul de cidru de mere fiecare dată când îl samponati pentru a începe să vedeți rezultate .

Ouă

Timp de secole , ouale au fost folosite un remediu natural pentru caderea parului . Din moment ce ouale sunt bogate in proteine ​​, ele sunt esențiale pentru formarea parului nou . Ouă au , de asemenea, sulf și fier , care sunt necesare pentru curățarea scalpului și creșterea circulație , astfel încât parul va creste la un ritm mai rapid .

Schinduf

Schinduful este o plantă cu un gust , cum ar fi arțar. Acest tratament natural face ca părul să crească mai repede , și ajută la menținerea culorii părului tău natural . Combină semințe de schinduf cu lapte de nucă de cocos pentru a face o pastă și se aplică pe păr și scalpl. Lasă amestecul să stea timp de câteva minute , apoi spălați-l cu un sampon usor .

Nucă de cocos lapte

Laptele de nucă de cocos are proprietăți antibacteriene , care va elimina impuritățile din sistemul digestiv și va ajuta la procesarea produselor alimentare . Băutura are , de asemenea, capacitatea de a potoli setea, mai ales după un antrenament . Tot ce trebuie să faceți este să aplicați lapte de nucă de cocos pentru părul tău și lasă-l peste noapte , apoi se clătește cu apă rece . Repetarea acestui tratament o data pe săptpmână v-a ajuta să vedeți rezultatele de crestere a parului intr-un interval scurt de timp .