raceala

Spălarea frecventă a mâinilor, o alimentație sănătoasă și exercitii fizice regulate sunt cele mai bune metode pentru a evita răceala și gripa. Dar, uneori, chiar și cei mai scrupuloși și cei sănătoși se țmbolnăvesc oricum. În timp ce anumite remedii naturale pot ajuta la scurtarea simptomelor sau a preveni infectia cu totul, mulți oameni irosesc bani pe mâncăruri de toate tipurile.

Iată care sunt cele mai proaste alegeri alimentare atunci când esti răcit!

Alcool

Alcoolul slăbește nu numai sistemul imunitar , dar , de asemenea, te deshidratează. Ambii acești factori pot agrava răceala și mai mult și provoca disconfort . Dacă vă prinde o răceală, evitați orice fel de alcool și să bea mai multă apă pentru a menține corpul hidratat .

Produse lactate

Produsele lactate sunt cunoscute pentru a crește producția de mucus în corpul dumneavoastră , care poate agrava răceala. Dar rămâne faptul că produsele lactate au efecte diferite în funcție de persoană. Pentru a rămâne totul clar, evitați produsele lactate , atunci când ai o răceală .

Băuturi cu zahăr

Băuturi , cum ar fi sucurile de portocale sunt cunoscute pentru a beneficia de o răceală , din cauza conținutului său de vitamina C . Dar nu vă lăsați păcăliți, deoarece aceste băuturi sunt încărcate cu zahăr suplimentar , ceea ce reduce capacitatea celulelor albe.

Alimente procesate

Alimentele prelucrate pot provoca o mulțime de daune, atunci când sunteți răcit. Alimentele procesate și rafinate afectează funcționarea sistemului imunitar și poate împiedica capacitatea organismului de a lupta cu răceala. Mai mult decât atât , o persoană bolnavă are nevoie de alimente sănătoase și alimente prelucrate sunt departe de a fi sănătoși deoarece ei nu au nici o valoare nutritivă .