sparncene remedii

Este clar că sprâncenele îmbunătățesc modul în care arată o persoană, în special femeile. Cele mai multe femei visează să aibă sprâncene foarte groase și închise la culoare pentru un astpect enigmatic și sexy. Este foarte regretabil faptul că nu toate femeile au posibilitatea de a obține acest aspect, deoarece suferă de o creștere lentă a sprâncenelor. În astfel de cazuri, sprancenele lor , sprancenele lor sunt subțiri, rare și mai puțin atractive.

În ajutorul acestor femei, există unele remedii care au fost dezvoltate pentru a spori creșterea sprâncenelor.

Creșterea sprancenelor este un fel de tratament , care a fost dezvoltat pentru a crește cantitatea de creștere a părului pe sprancene . Folosind remedii home-made pentru a spori creșterea sprâncenelor

Aceasta este o procedură care se poate face de către o persoană și nu are nevoie de o atenție specială din partea unui expert . Ce ar trebui să știi despre acest proceseste că procesul este mult mai lent decât alte părți ale părului.Astfel, răbdarea trebuie să fie o virtute atunci când efectuează procesul . Unele dintre remediile de casă le puteți utiliza pentru a stimula creșterea sprancene sunt :

1.Vitamine suplimente – Unele dintre aceste suplimente vitamine sunt vitaminele A , C , E și B3 .

2. Spală regulat sprâncenele – periajul sprâncenelor permite circulatia regulată a sângelui.

3. Ulei de masline, ulei de eucalipt – aplică aceste doua tiuri de ulei pentru creșterea sprâncenelor. Ar trebui să se aplice acest ulei înainte de a merge la culcare . Ar trebui masate sprancenele atunci când se aplică uleiul.