remedii piele uscata

Avand o fata uscat poate fi o problemă mare. Fata va apărea plictisitoare, neatrăgătoare și, uneori, va arăta îmbătrânită. Aplicarea de machiaj poate fi, de asemenea, o problemă la fel și anumite produse care au tendința de a crește uscăciunea feței și de a deteriora pielea.

Este un fapt cunoscut că persoanele cu acest tip de piele sunt vulnerabile la primele semne de imbatranire decat cei cu tenul gras. Într-o anumită măsură, acest tip de piele provoacă senzația de mâncărime și lipsa de elasticitate. Următoarele sunt sfaturi vă pot ajuta la atenuarea acestei probleme și redau pielii elasticitatea și stralucirea.

Primul truc este de a utiliza un demachiant facial adecvat tipului tău de piele. Există mai multe produse de curățare pentru tipul de piele uscată. Aceasta va ajuta la păstrarea umiditate naturala a pielii. El ajută la eliminarea murdăriei așezată adânc în piele.

Aplica o crema hidratanta. O crema hidratanta este cea mai bună pentru acest tip de piele uscată. O crema hidratantă care contine antioxidanti si alte proprietăți de hidratare este importantă. Atunci când se aplică o crema hidratanta vi se recomandă să se aplice o cantitate adecvată pe față și se masează îm mișcări circulare pentru absorbție rapidă.

Exfolierea feței este foarte importantă și puteți face acest lucru cel puțin o dată într-o săptămână. Un exfoliant facial abraziv ușor este cel mai bun

Este de asemenea important pentru a da feței tale un tratament mască hrănitor o dată pe săptămână. Există măști faciale special concepute pentru tipurile de piele uscată și ele sunt cele mai bune pentru a trata fața. Această mască va ajuta la păstrarea pielii umede și va da pielii o strălucire perfectă.