trucuri

Mulți dintre noi au probleme cu păstrarea unei diete și păstrarea motivației de a pierde în greutate. Problema este , că trupul fiecăruia e diferit și, prin urmare, reactioneaza diferit la diferite planuri de dietă. Unele persoane pot experimenta oboseala extrema , cu un regim alimentar în cazul în care cineva ar simți o creștere bruscă de energie . Trucul este de a găsi o dieta care se potriveste tipului tău de corp și de a lucra împreună cu metabolismul dvs. pentru a pierde în greutate , fără a pierde energie.

O idee bună este de a vizita un dietetician care poate recomanda un plan de dieta specific pentru tipul de corp . Dukan.co.uk de exemplu, este unul dintre acele site-uri care oferă un astfel de serviciu . Dieta Dukan este un program personalizat de pierdere în greutate , care este proiectat pentru a vă antrena printr- un plan de pierdere în greutate adaptate la nevoile fizice și mentale .

Pe o bază de zi cu zi primiți rețete și meniuri , pentru a efectua exerciții și sfaturi motivationale pentru a vă încuraja să continuați cu programul pierdere în greutate .

Începând cu un program de exercitii poate fi o mare provocare , dar ia-o incet , pentru ca organismul tau are nevoie de timp să se adapteze la noua formare, iar în cel mai rău caz v-ati putea rani . Extinde programul în pași mici , și de-a lungul timpului , veți vedea rezultate foarte bune .

Mersul pe jos este modalitate foarte bună de a începe antrenamentul , mai ales atunci când nu ați făcut mișcare până acum. Ai putea încerca, de asemenea, jogging.

După o lună încerca unele intervale de mers pe jos / a alergat: jogging pentru 30-60 de secunde , apoi ia o plimbare de recuperare de 1-2 minute , și repetați acest lucru de 4-5 ori . Nu uitați să se încălzească înainte de a face acest lucru , și nu exagerati .