ochi rosii

Există diverși factori care pot juca un rol important în ceea ce privește ochii roșii, injectați. Aflați ce puteți face pentru a ameliora simptomele și de a împiedica revenirea lor.

Termenul de “ochi roșii” este un termen nespecific care descrie aspectul ochiului. Ochi roșii ar putea fi din cauza unei boli, leziuni, infectii oculare, sau alte condiții, cum ar fi alergiile. Medicii nu au tendința de a lua măsuri imediate atunci când un pacient vine cu ochii rosii. Este o condiție foarte frecventă și, de obicei, se referă la altceva, cum ar fi oboseala, abuz de substanțe, alergii, răceală / gripă sau traumatisme. Ochii roșii pot fi, de asemenea, numiți sau menționați ca “ochii roșii”, “ochi roz” și “ochi de alergie”.

Ochii roșii sunt cauzați de dilatarea vaselor de sânge și pe suprafața ochiului ( conjunctiva ), devenind iritați. Acest lucru ar putea fi o urgență medicală sau un non- urgență . Una dintre cele mai frecvente cauze de ochi roșii sunt alergeni și iritanți de mediu , cum ar fi părul de animale de companie, polen , praf , suflare vânt , aer uscat și expunerea la soare .

Persoanele care nu dispun de somn vor avea , de asemenea, ochi roșii . Infecții oculare și inflamații pot provoca ochi roșii , precum și alte simptome cum ar fi mâncărime , descărcare de gestiune , dureri și probleme de vedere , cum ar fi vedere încețoșată . În cazul în care un purtătorii de lentile de contact nu țin lentilele lor curate și dezinfectate , sau le poartă pentru prea mult timp , ei pot experimenta ochi roșii . Daca ochii sunt uscați , veți experimenta , de asemenea, roșeața .