ochi rosii

Ochii roșii sunt un termen frecvent folosit pentru a descrie ochii roșii. Ei apar atunci când vasele de sânge mici de pe suprafața ochiului (scleră) devin extinși și congestionație cu sânge. Acest lucru este ca rezultat al alimentării cu oxigen insuficient a corneei sau țesuturilor care acoperă ochii. De obicei, ochi injectați nu sunt într-adevăr un motiv de îngrijorare majoră, dar în cazul în care se produc dureri de ochi sau deficiențe de vedere, acest lucru poate fi un indiciu a unei probleme grave.

Dacă vă confruntați cu ochii roșii din cauza alergiilor sau factorilor iritanți din mediu , puteți încerca să utilizați antihistaminice orale sau picături de ochi ca Visine înainte de a căuta în continuare o atenție medicală . Această soluție de multe ori dispare după o perioadă scurtă de timp .
Ochii uscați duc , de obicei, la ochi roșii , și picăturile vândute la orice magazin local ar putea repara ușor problema . Frecarea ochiilor tăi nu vor face decât să înrăutățească situația și pot aduce la simptome diferite .

Evitați să vă atingeți ochii, chiar dacă v-ați spălat pe mâini bine . Uleiuri și resturi se pot lipi de degete , și vor provoca roșeață sau chiar zgâria globul ocular. În cazul în care mediul deranjează ochii , schimbați locația .

Stai departe de casă și de polen , dacă este posibil . Ai putea încerca, de asemenea, folosi un pachet de gheață pe ochi . Răcoarea ambalajului ameliorează simptomele diferite , cum ar fi umflarea și durerea, și ar putea atenua roșeața .

Ai putea lua în considerare , de asemenea, clătirea ochilor cu apă caldă și rece . Acest lucru poate lucra ca o ” irigare ” , care va curăța ochii fără a îi afecta. Există, de asemenea, soluții de spălare a ochilor care pot fi utilizați pentru a clătire . Ei au o formulă ușoară , care nu va afecta ochii provoca roșeață .

Puteți face, de asemenea, modificări în stilul de viață pentru a ajuta la eliminarea ochilor roșii . Noțiuni de bază cum ar fi somn suficient și o dietă sănătoasă ține ochii și alte organe importante sănătoase și rezistente la infecții . Dacă fumezi , sau stați într-un mediu plin de fum , oprițiacest lucru . Fumul este un iritant major pentru ochi . Încercați să beți mai multă apă și luați vitamine cum ar fi vitamina A și E. Acizii grasi gasiți în pește , nuci , și legume cu frunze pot fi foarte benefici pentru ochii rosii .