par rigid

Părul strălucitor , mătăsos nu este doar o dorință , ci , de asemenea, o dorință a tuturor femeilor conștiente în special de frumusețe . Nimeni nu vrea să aibă părul creț și rigid . Nu crezi ca e timpul să știi cum să scapi de părul creț ?

Aici sunt o serie de remedii eficiente naturale , tratamente și sfaturi gratuite pentru a obține păr mătăsos și strălucitor . Cunoștințele în ceea ce privește spălarea părului este cel mai important pas pentru a obține un tratament pentru părul creț.

Nu ar trebui să aplici sampon și balsam foarte frecvent. Spălați-vă părul cu șampon blând de două ori într-o săptămână . O spălare frecventă a părului distruge umiditatea naturală a părului , care duce la părul creț .

Pentru a scăpa de părul creț , laptele de cocos cald este unul dintre cele mai bune lucruri . Ia 2 linguri de lapte de cocos într-un vas mic și băbați-o în cuptor . Folosiți degetul pentru a aplica ulei fierbinte înainte de somn pe timp de noapte . După utilizarea laptelui de nucă de cocos , acoperă-ți capul cu un prosop . Dimineața , spală părul cu sampon și lasă părul să se usuce . Încercați acest remediu de două ori pe săptămână pentru a face părul strălucitor și mătăsos .

Alege cele mai bune șampoane și balsamuri pentru părul tău . Cele mai bune sunt produsele cele mai potrivite , nu cele scumpe . După spălarea cu șampon , părul tău are nevoie de puțin balsam . Deci , se aplică cel mai bun balsam după spălarea părului .

Ai putea crede că ar fi o idee lipicioasă de a aplica oțet de cidru de mere ( AVC ), pe păr . Dă rezultate excelente. Doar , ia 2 linguri de oțet de cidru de mere, cu un pic de apă într-un pahar . Aplicați amestecul pe scalp , lăsați părul timp de 10-15 minute . Se clătește părul în mod corespunzător.

Nu lasa parul ud sau umed. Părul umed produce miros , bacterii , mătreață și duce la increțire și păr rigid . Usucă părul în aer natural . Evitați uscătorul, deoarece face părul prea creț .