matreata remedii

Mătreața nu este o boală sau o afecțiune, dar este într-adevăr o condiție neplăcută și jenantă care duce la deteriorarea părului. Poate că ați încercat cu umilință o mulțime de remedii, produse cosmetice și medicamente pentru a scăpa de mătreață rapid. Nici un folos? Iată câteva remedii care vă pot fi de ajutor!
Ulei de arbore de ceai

Acesta este unul dintre cele mai bune tratamente naturale pentru mătreață deoarece are proprietăți anti – fungice . Ia 1 lingură de ulei de arbore de ceai într-o cană și amestecă cu 1 lingură de sampon și loțiune . Acum , se aplică amestecul pe scalp cu degetul , lăsați-l timp de 30 de minute și clătiți capul cu apă normală .

Lămâie cu usturoi

Funcțiile usturoiului funcționează ca un antibiotic natural pe scalp . Ia 1 lingură de pastă de usturoi și 2 linguri de suc de lămâie . Se amestecă și se aplică pe scalp cu degetul. Lasă-l pentru 30 minute și clătiți bine după aceea .

Ulei de măsline

Uleiul de măsline este un excelent balsam natural, care se infiltrează în scalp . Se aplică ulei de măsline în scalp și se lasă peste noapte acoperit cu o cârpă de bumbac. Utilizați sampon anti – mătreață pentru a spăla bine cu apă caldă dimineața .

Oțetul de mere

Amestecă 2 linguri de oțet de mere , cu un pic de apă într-un pahar . Aplicați amestecul pe scalp , lăsați-l timp de 10-15 minute . Se clătește părul în mod corespunzător și încercați din nou după un interval 2 zile pentru a obține rezultate mai bune .