Săptămâni intregi supervizarea greutatii și controlul dietei, poate diteaamerge pe apa sambetei atunci când ne răsfătăm cu alcool . Câteva băuturi nu numai ca adăuga calorii in plus , dar, de asemenea, induce foame , afectează somnul și influențează metabolismul , astfel incat sa distruga eficient planurile de dieta .

O cutie de bere contine aproximativ 154 de calorii și un martini contine aproximativ 250 de calorii . Aceste calorii nu au absolut nici o valoare nutritivă . La fel este cazul cu alte băuturi alcoolice . Aceste calorii goale nu sunt utilizate de către corpul dumneavoastră în in nici un fel și vor ajunge pe coapsele dumneavoastră.

Puteți sari peste o masa pentru a compensa caloriile pe care le consumati în timp ce beti, dar alcoolul pe stomacul gol, vă va face pofta de mancare. Alcoolul, de asemenea, are impact asupra controlului asupra produselor alimentare și puteți ajunge sa mancati o multime de calorii.

Alcoolul este cunoscut de a induce pierderea de apa prin urinare. Prin aceste fluide , organismul pierde minerale importante , care sunt necesare pentru a menține echilibrul fluidelor în organism , provocând astfel deshidratarea . În afară de faptul că , alimentele sarate cum ar fi alune si chips-uri pe care le gasesti la baruri induc sete , care va va face sa beti mai mult .

Alcoolul poate încetinirea metabolismului cu aproximativ 70 la suta . Acest lucru înseamnă că alcoolul scade capacitatea organismului de a arde grasimi . Corpul tau va incepe sa se concentreze pe aceste calorii goale și ignora toate alimentele pe care le-ai mâncat , ceea ce duce la cresterea in greutate .

Alimentele si sucurile sunt usor de digerat de sistemul digestiv , dar alcoolul este rapid absorbit de stomac și intestinul subțire și apoi livrate la creier și ficat . Alcoolul este acum convertit în grăsimi de ficat . Această grăsime este stocată în corpul dumneavoastră , care determină în cele din urmă creșterea în greutate .