Flirtul este amuzant, social si un comportament uman sanatos. Este o cale de a sugera existenta noastra altora, o cale de a ne exprima increderea in sine si de a ii anunta pe altii ca ii gasim atragatori. Desi nu este un comportament daunator in general, flirtul pare sa fie o problema in majoritatea relatiilor.

Oamenii considera flirtul o ofensa si o lipsa de respect, cat si o cauza a geloziei lor. Sunt anumite modalitati de a te impaca cu iubitul tau daca flirteaza, fara sa inchei relatia sau sa te certi zilnic, intelegand motivele si intelesurile din spatele flirtului iubitului tau. Ok, deci preferi un tip care sa nu flirteze deloc. Asta poate fi ce vrei, dar nu neaparat si ce vei primi. Toate vrem sa ne simtim speciale si de parca suntem singurele pentru care iubitii nostri au ochi. Adevarul este ca ochii partenerului tau au dreptul de a explora orice si pe oricine e in jurul lor, ca si tine. Sa fii intr-o relatie nu inseamna ca iti detii partenerul sau ca ii poti schimba felul de a fi, de aceea este esential sa ii studiezi personalitatea, atitudinile si obiceiurile in timp ce inca va intalniti si inainte de a decide sa aveti o relatie oficiala.

Trebuie sa te concentrezi pe motivele flirtului iubitului tau. Poate fi doar faptul ca el are o personalitate foarte increzatoare si sigura pe sine, si alege sa isi exprime increderea in el prin flirt, ca si altii. Daca acesta e motivul, atunci probabil erai deja in tema de cand l-ai cunoscut, dar nu ti-a pasat pentru ca in timp te-ai atasat de el emotional. In acest caz, este bine sa faci cunostinta cu propria ta incredere d sine si sa anulezi nesiguranta, ca sa inveti sa accepti si personalitatea iubitului tau.

Poate ca flirtul partenerului tau are intelesuri mai profunde decat mandria. Din pacate, uneori iubitii nostri flirteaza pentru ca sunt atrasi cu adevarat de alte persoane si dauneaza relatiei. Sa fii atras de alti oameni nu inseamna neaparat ca iubitul tau te va insela. Poate inseamna doar ca apreciaza frumusetea altor fete si se opreste la atat. Atractia nu creeaza intotdeauna tentatia de a insela si trebuie sa crezi asta.