beneficii ciclism

Unul dintre beneficiile pentru sănătate ale bicicletei includ tonifiere musculară , îmbunătățirea sănătății cardiovasculare și o mai bună circulație a sângelui . Aceste beneficii de sănătate sunt motivul din spatele popularității consistente ale ciclismului de mai mulți ani .

Ciclismul este unul dintre cele mai simple forme de lucru ca o activitate fizică moderată , care este necesară pentru organismul uman . Bicicleta nu este doar un exercițiu , ea este , de asemenea, utilizată ca un mijloc de transport în multe țări. Folosind bicicleta ajută la încorporarea activității fizice în viața ta de zi cu zi . De la copii la vârstnici , fiecare persoană poate alege cu ușurință bicicleta pentru o viață mai sănătoasă!

Originile de ciclismului

În anul 1817 , conceptul de ciclism a fost inventat de baronul Karl von Drais . Ceea ce el a inventat nu a fost exact bicicleta pe care știm și utilizăm . El a inventat de fapt o mașină de mers pe jos , care l-a ajutat să meargă în grădinile regale mai repede . Acest dispozitiv a avut roți , dar nu au avut nici unelte , lanțuri , și pedale. Cu o îmbunătățire a acestei tehnologii , acest dispozitiv brut a fost în cele din urmă transformat în moderna bicicletă azi.

Organismul uman necesită activitate fizică pentru funcționarea normală. Cel puțin treizeci de minute de de activității fizice intense sunt foarte importante și necesare pentru a obține o sănătate pe termen lung. Altele decât beneficiile fizice pentru sănătate , există beneficii sociale și de sănătate mintală , care fac din bicicletă o activitate placută, de asemenea . Unele dintre aceste beneficii de sănătate includ următoarele :

Ciclismul este o activitate care implică o mare de pedalare. De obicei , se presupune că această activitate ajută doar la tonifierea muschilor gambei și coapse , dar este de fapt un antrenament fizic general și implică mișcarea a aproape fiecare parte a corpului. Mușchii brațului sunt, de asemenea, consolidate , deoarece acestea sunt necesare pentru a echilibra ciclul. La copii , o îmbunătățire puternică în oase și mușchi a fost observată după sesiunile de ciclism regulate. Există chiar dovezi puternice care arată că starea de sănătate a mușchilor este direct legată de ciclism. Datorită flexibilității crescute a mușchilor, fitness aerobic primește un impuls.

În timpul ciclismului, inima bate mai repede decât de obicei . Acest lucru exercită inima și promovează starea bună de sănătate . Studii privind bărbați de vârstă mijlocie au avut rezultate pozitive în ceea ce privește funcția cardiovasculară. Comparativ cu persoanele sedentare , cei care au participat la activități cum ar fi mersul cu bicicleta , mersul pe jos , și au afișat o îmbunătățire a funcției cardiovasculare.

Ciclismul ajută la creșterea rezistenței organismului și dă un impuls pentru capacitatea de rezistență a unei persoane . Nivelul de energie obținut este mai mare , rezultând entuziasm la locul de muncă și , în general, o energie mai mare pentru toate activitățile normale.

Bicicleta poate fi luată pentru reducerea stresului și distracție . Expertii spun ca orice fel de sport poate reduce stresul , dar în cele mai multe cazuri , sportul nu ar putea fi posibil pentru mulți oameni . În schimb , se poate petrece timpul pe bicicleta , care este , de asemenea, la fel de benefic în reducerea stresului și depresiei.

Mersul pe bicicletă a fost demonstrat pentru a ajuta cu managementul durerii . Ciclismul este considerat ca o ” eliberare ” . Exercițiile de eliberare joacă un rol foarte important în atenuarea problemelor fiziologice și psihologice , cum ar fi stresul , tensiunea , și durerea . Ciclismul este o strategie de durere de reducere larg acceptată, care este de multe ori pusă în aplicare pe copii , dar este la fel de utilă pentru adulți .

Ciclismul este un exercițiu excelent pentru arderea caloriilor . O persoană cu bicicleta , cu o viteză de 10 mph arde 260 de calorii într-o oră . Ciclismul exercită mușchii în partea din față a coapselor și a feselor . Regulat elaborarea ajută o persoană să mențină o structură corporală .