Ca oameni, suntem legati de celebrarea aniversarilor si abia asteptam ocazia de a face asta. Sarbatorirea a inceput de cand au inceput si nuntile, dar atunci nu existau etichete sociale, cadouri sau idei de a sarbatori ocazia.

Idei de cadouri pentru femei, de la partenerii lor:

Cosulete asortate. Pot fi cadouri dragute pentru femei. Poti alege dintre dulciurile preferate ale lui, sau ceva ce a dorit mereu sa aiba. Produse de spa, uleiuri, lotiuni etc. Ar fi romantic si sa mergeti impreuna la un spa, sa va relaxati.

Din inima. Noi, femeile, suntem cele mai sensibile fiinte pe pamant. Este foarte usor sa fim multumite, chiar si cu doar niste biletele de dragoste, orice exprima dragoastea voastra pentru noi pentru a ne reindragosti.

Florile. Femeile iubesc florile. Probabil buchetele acelea imense greu de carat sunt putin cam mult, dar chiar si un trandafir clasic ii poate face ziua magica, insotit de o declaratie sau un gand bun.

Idei de cadouri pentru barbati, de la partenerele lor:

Acele seturi asortate de care vorbeam mai sus sunt potrivite si pentru barbati. Lucruri favorite, masculine, produse de ingrijire, parfumuri, un tricou original sau lucruri sexi, de ce nu?

O masa copioasa il va da intotdeauna pe spate. Dragostea chiar trece prin stomac, asa ca daca vrei sa ajungi la inima lui, hraneste-l. Pregateste mancaruri exotice sau orice stii ca adora sa manance. Si daca mai porti si lenjeria senzuala primita cadou de la el, iti va fi recunoscator o viata!