Datingul este amuzant. Intalnirile iti dau oportunitatea de a selecta un partener de viata stabil. Dar iti trebuie si multa indemanare pentru a reusi. Detaliile conteaza cel mai mult la intalniri si odata ce inveti arta subtilitatii, poti sa te avanti in a cunoaste oameni noi si a alege un partener alaturi de care sa fii fericita.

In primul rand, intervine locul in care sa mergi la o astfel de intalnire. Cu siguranta, locuri publice. Cel putin pentru primele intalniri. Astfel, amandoi va veti simti confortabil. Alege un restaurant, o cafenea, un mall, dar in nici un caz nu te du la cinema sau teatru, pentru ca nu veti putea comunica.

In al doilea rand, cand intalnesti o persoana, mentine contactul vizual. Poti simti emotiile si poti deduce din comportamentul non-verbal multe aspecte ale personalitatii sale. Fii atenta si la tipul sau de personalitate, de obicei iti dai seama din prima daca este fie genul care stie tot, fie cel care isi exagereaza defectele sau cel care stie ca este un om, pur si simplu.

Urmareste-i miscarile, asculta ce are de zis interesant, afla ce aveti in comun si daca va place unuia de celalalt, atunci stii daca va mai exista o a doua intalnire. Comunicarea si detaliile sunt cheia gasirii unui partener potrivit.