Unele remedii naturale impotriva matretii funcționează incredibil, dar vitaltele nu. Vitamina C este cel mai cunoscut dintre toate substanțele nutritive din cauza utilizării sale pe scară largă ca un supliment alimentar. Vitamina C este foarte critica a ființele umane și toate mamiferele care pot folosi propriile celule pentru a face vitamina C. Vitamina C este necesara pentru cresterea si repararea tesuturilor din corpul nostru și pentru că organismul nu păstrează vitamina C in tesutul ei, avem nevoie de să-o consumam în mod regulat.

Corpul nostru are nevoie de vitamina C pentru a face colagen – o proteina care ajuta la tendoanele, ligamentele de susținere și vasele de sange si pastreaza pielea si alte organe împreună. Vitamina C imbunatateste absorbtia de fier din alimentele pe bază de plante și ajută la întărirea sistemului nostru imunitar să funcționeze corect, ne protejează de boli.

Fructele si legumele sunt cea mai buna sursa de vitamina C. Citrice cum ar fi portocale, grapefruit, si sucurile lor, precum și ardei roșu și verde și fructe de kiwi au un conținut mare de vitamina C. Alte fructe și legume care conțin vitamina C sunt broccoli, capsuni, pepene galben, cartofi copti si rosii.

Vitamina C este, de asemenea, disponibila pe scară largă în formă de suplimente alimentare. Acesta este disponibila în mai multe forme, inclusiv, tablete, capsule. Tablete și capsule gamă de la 25 mg la 1500 mg. Cristale Vitamina C sunt de obicei disponibile în sticle de 100 de grame la 500 de grame de pudră. 1 linguriță de cristale de vitamina C este egal cu 500 mg.

Conținutul de vitamina C din alimente poate fi redus prin depozitare prelungită și de gătit. Aburul și microundele pot reduce pierderile de vitamina C în timpul gătirii.