Modul in care porti hainele care arata fabulos presupune mai mult decat stilul si designul sau moda. Femeile trebuie sa se gandeasca care sunt cele mai bune culori pe care sa le poarte ele, alegand nuante care se potrivesc fizicului lor.

Ce sezon esti? Adeseori, combinatiile de culori se discuta in termeni de sezoane. Vezi ce sezon esti tu si afla ce culori se potrivesc cel mai bine culorilor tale naturale. Ca sa afli ce sezon esti, uita-te la culoare venelor tale – daca sunt mai verzui, inseamna ca trebuie sa alegi culorile in nuante mai calde. Daca sunt mai albastrui, alege hainele in culori mai reci.

Iarna: daca esti „iarna”, culoarea pielii este pala, maslinie sau inchisal subtonurile pielii sunt albastrii sau rozii. Parul si ochii contrasteaza cu pielea. Parul negru, inchis sau blondul deschis sunt tipice culorilor iernii. Sunt culori „inghetate”. Fetele-ierni arata cel mai bine in culori bogate si profunde precum negru, albastru inchis, crimson, roz inchis. Pasteluri reci precum argintiu, albastru deschis, galben deschis si roz pot arata si ele bine. albul deschis este o alta culoare bun de vreme ce neutrul lui merge bine cu contrastul parului cu ochii.

Primavara: daca esti primavara, tonurile peilii sunt galben-aurii. Pielea are nuante crem si piersica, iar culoarea parului trece de la nuante aurii la blonduri-capsuna. „Primaverile” au pistrui si culori deschise ale ochilor. Primaverile arata bine in culori neutre si bogate. Culori calde precum piersica, galben auriu, cupru, coral, nuante de maro cu tonuri calde sunt alegeri bune. Albastru deschis, verde, albastrul roial pot arata fabulos pe fetele primaveri. In loc de alb, merge un crem deschis.

Toamna: daca esti toamna, tonurile sunt aurii, iar pielea are nuante de bej, piersica sau aurii spre maro. Rosu, rosu inchis, blondul inchis si satenul bogat si cald sunt nuantele comune sezonului. Culorile ochilor sunt inchise. Fetele-toamne arata minunat in culori cremoase si neutre – oliv, verdele menta sau verdele-padure, nuante de oranj, griuri si marouri inchise, visiniu, indigo si bejuri.

Vara: daca esti vara, pielea este pala-albastruie sau rozie. Ochii sunt deschisi la culoare si blondul spre brunetul deschis sunt comune pentru ele. Fetele arata excelent in nuante usoare cu tonuri reci – roz prafuit, galben pal, lavanda, mov pal, albastru pal.

Culorile care merg foarte bine in orice sezon sunt rosul, indigo si turcoaz.