Se spune ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeii, insa trebuie sa se stie ca si sutienele cu burete sunt cele mai bune prietene ale fetelor cu sanii mici. Aceste sutiene au si rolul de a fi cu push-up, si sunt in modele foarte dragute.

Fetele cu sanii mici adora sa aiba un decolteu expus, deci nu exista motiv pentru care ele sa nu poarte haine mai decoltate. Sutienele cu burete adauga usor inca o marime si push-up, pentru un efect de marire a sanilor. In plus, norocul fetelor cu sanii mici este ca sutienele sunt mai ajustabile, pot fi purtate fara bretele si au modele si forme foarte dragute!

Majoritatea sutienelor cu burete ofera suport datorita tijelor metalice care tin forma cupelor. Unora le place asta, altora nu. Este o alegere personala. Incearca sa vezi in care te simti confortabil si tine minte ca exista marimi diferite ale tijelor pentru cupe, deci unele sunt confortabile, altele nu.

Daca uneori vrei mai mult burete, alteori vrei sa renunti la el, iata ca exista sutiene care vin cu buretei detasabili. Bureteii seamna cu pernitele de silicon, dar sunt facute din material. Acestea iti dau control asupra formei sanilor. Majoritatea sutienelor sunt oricum putin incarcate cu buretei.

Exista anumite inserturi de silicon sau gel pentru a fi adaugate in sutien, pentru marirea aparenta cu doua cupe chiar. Insa e bine sa pastrezi asta pentru ocaziile speciale. Iar daca ai un partener pe care il stii bine si cu care te simti bine, nu cred ca ti-ar placea ca in febra momentului, sa cada pe jos una dupa alta acele inserturi de silicon. Sutienul simplu cu burete se simte bine si arata bine in general.

Toate sutienele trebuie spalate de mana – mai ales cele cu fir si buretei. Nu trebuie uscate in uscator sau masina de spalat, pentru ca exista riscul ca tijele sa rupa materialul si sa iasa, iar bureteii sa isi strice forma.