Extras din semințele arborelui de jojoba , care crește în Mexic , jojobaArizona și California , uleiul de jojoba este un remediu natural uimitor, care poate fi folosit pe par si piele. Vezi cele mai populare intrebuintari ale uleiuli de jojoba și aflati de unde puteți cumpăra acest extract pur.

Lasa uleiul de jojoba sa fie arma ta secreta naturala pentru a obține o mai bună intrebuintare a acestui extract miraculos. Când ai de a face cu părul uscat și lipsit de strălucire , uleiul de jojoba este alegerea potrivita pentru un produs natural care poate rezolva problema .Foloseste uleiul de jojoba pentru par într-o varietate de moduri , de la un tratament rapid ( se aplică pe părul dumneavoastră înainte de a intra în duș și clătiți -l la sfârșit), una mai profundă ( se aplică 1 lingura de ulei de jojoba pe parul dvs. si se lasa sa stea timp de 2 ore protejat de o casca de duș ) .

Un alt beneficiu al uleiului de jojoba pentru par este capacitatea sa de a proteja împotriva varfurile despicate . Utilizați o picatura sau doua pe varfuri.

Fie că doriți ulei de jojoba regulat sau organic, trebuie să mergeți întotdeauna 100% produsul pur presat la rece și nerafinat. Puteți găsi ulei de jojoba organic în cele mai multe magazine alimentare de sănătate și este, de asemenea, disponibil online și în unele farmacii.