cococVisezi la unpăr frumos și mătăsos? Atunci uleiul de nucă de cocos este solutia ideala. In Africa, femeile folosesc des uleiul de nucă de cocos pentru a hidrata părul si hrani parul. Folosirea uleiului de nucă de cocos sunt atât interne (îl puteți adăuga la felul preferat de mancare) și extern (pentru piele și păr).

Ei bine, ulei de cocos virgin este recomandat pentru uz intern și extern, deoarece are cea mai buna concentrație de substanțe nutritive. Beneficiile uleiului de nucă de cocos provin din calitățile sale reparatoare, deoarece contine vitamina E (substanță esențială care hrănește pielea, parul si unghiile), acidul capric și acid lauric. Toți acești compuși promoveaza regenerarea proteinelor în foliculii de par, deoarece acestia pot pătrunde profund in fiecare fir de păr fortificandu-l. Acest lucru înseamnă ca uleiul de nucă de cocos, nu doar hidrateaza si protejeaza parul, dar, de asemenea, il hrănește și il sa-si recapete sănătatea și puterea.

Când vine vorba de procesul de aplicare al uleiului de nucă de cocos pe păr, puteți înlocui câteva picături de balsam, cu câteva picături de ulei de nucă de cocos, pentru a ține parul stralucitor si puternic. În cazul în care firele de păr sunt subtiri si despicate, utilizarea uleiului de nucă de cocos și o masca de par regeneratoare care reconstituie proteinele, fac parul sa arate din nou sănătos.