Lady Gaga a atins „fundul sacului” de droguri. „Am trecut prin asa multe…nu vreau ca fanii mei sa incerce sa o ia pe calea asta pentru a fi uimitori. E in trecut. La mine a condus spre dezastru…tot ce pot spune este ca am atins fundul sacului si a fost destul sa arunc o persoana peste margine. Mama mea a stiu adevarul despre acea zi, si a tipat atat de tare la capatul celalalt al telefonului, incat nu pot uita nici acum. Mi-a spus ca vine sa ma ia. Am plans. I-am spus ca am crezut ca viata mea e terminata si nu am avut sperante si am muncit atat de mult, stiam ca sunt buna. Ce sa fi facut? Si mama a spus ca ma lasa sa plang cateva ore. Apoi ma voi opri din plans, ma voi reculege si ma voi intoarce la New York unde voi tabaci fundurile.” – Lady Gaga este discreta cu detaliile despre trecutul sau cu drogurile, dar spune ca mama ei a dus-o la bunia sa pentru a o scapa de ele. In trecut, se pare ca a consumat multa cocaina.

Jessica Simpson spune ca „Pretul frumusetii” este ca munca de misionar. „Nu spun ca schimb lumea. Dar sa fie posibil sa stau cu tatal meu si sa creez Price of Beauty e similar cu munca de misionar. Mi s-a spus pentru ce sunt chemata sa fac si sa fiu.” – Jessica a discutat despre rolul ei in show-ul ei pe VH1, unde a explorat definitiile frumusetii in diferite culturi ale lumii, in timp ce a primit si un premiu in Beverly Hills. Da, suna ca o munca a misionarului…

Tot Jessica Simpson isi apara respiratia. „Dintii mei sunt asa de albi si nu imi place sa ii simt prea alnecosi, dar folosesc Listerine si ata dentara in fiecare zi. Dar nu ma spal in fiecare zi. Folosesc o camasa sau ceva. Stiu ca e scarbos dar mereu am respiratia proaspata. E foarte ciudat, dar am o respiratie minunata.” – Jessica discuta despre igiena ei dentara cu Ellen DeGeneres intr-un episod. Totusi, Jess, angajezi oamenii cu un singur scop, acela de a iti mari ego-ul si sa iti spuna ce vrei sa auzi?

Coco se intreaba unde a disparut fundul ei. Poza cu fundul, pardon. „De ce a scos MySpace poza? Sunt ofensati de vederea unui fund? Este o forma feminina!” – Coco, sotia cu un fund incredibil a lui Ice-T, care nu pricepe de ce siteul de socializare online a scos poza cu ea cand i se vede fundul amplu…

Sarah Jessica Parker regreta ca a facut filmele Sex and the City. „Nimic nu poate descrie cu adevarat cum se simte sa ai doua fetite. Este foarte diferit fata de momentul cand James a sosit, de vreme ce familia a crescut intr-un mod netraditional. Nu am planuit sa avem 2, dar am fost dublu binecuvantati si e minunat. Dar am avut regrete cu munca mea care imi ocupa mult timp.”