Sunt multe vedete care si-au asigurat fundul pentru a isi valorifica marile talente. Ia sa vedem care sunt acestea!

David Becham duce o viata huzuroasa. Picioarele sale magice au fost asigurate pentru o suma frumusica de 70 de milioane de dolari!

Mariah Carey a pus mana pe premiul Gilette „Legs of a Goddess” in 2006, facand-o pe cantareata sa iti asigure picioarele minunate de zeita pentru 1 milion de dolari.

In 2007, Gilette a considerat ca picioarele Rihannei sunt cele mai frumoase si mai apropiate de alura unei zeite. Si ea si-a asigurat picioarele de zeita sexi cu 1 milion de dolari.

America Ferrera si-a luat in serios zambetul frumos si natural. De aceea o companie de produse pentru dinti pe care ea a sprijinit-o i-a asigurat zambetul pentru 10 milioane de dolari!

Cantaretul Bruce Springsteen stie ca vocea sa este o comoditate fierbinte. Asa ca si-a asigurat corzile vocale pentru 5 milioane de dolari.

Dolly Parton a apelat la a-si asigura cupele extra-mari pentru 600 de mii de dolari. Acestia chiar sunt niste sani mari si valorosi!

Cantaretul de la Rolling Stone, Keith Richards, si-a asigurat o parte mai ciudata a corpului: degetul mijlociu este asigurat pe 1,6 milioane de dolari in caz ca supara oamenii sau canta la chitara.

Heidi Klum are niste gambe ultra-fantastice cu care a mers de multe ori pe podium. Piciorul sau drept este asigurat pentru 1.2 milioane de dolari, iar piciorul stang pentru 1 milion, pentru ca are o mica cicatrice pe genunchiul stang. Impreuna, oricum, picioarele lui Heidi valoreaza 2,2 milioane de dolari.

„It`s not unusual to…”. Dar nu este neobisnuit sa fii faimos pentru parul de pe piept daca esti Tom Jones. El a ales sa faca o polita de asigurare de 7 milioane de dolari pentru parul sau de pe piept…