coaja de banana

Știm cu toții că bananele sunt foarte sănătoase și hrănitoare. De aceea, includem fructe în dieta noastră pentru a rămâne activi, energici și sănătoși. Cu toate acestea, știați că, cojile de banane sunt, de asemenea, sănătoase pentru organism? Ar putea fi surprinzător să auziți, dar coaja de banană pe care o aruncăm are numeroase beneficii pentru sănătate. Coaja de banană este bogată în vitaminele B6, B12, magneziu și potasiu.

Coaja este, de asemenea, bogată în substanțe nutritive și carbohidrați. În cazul în care nivelul de zahar este jos, puteți avea o coajă de banană. Deschideți bananele și lăsați coaja până devine neagră. Puteți avea această coaja de a crește nivelul de zahăr din organism și pentru a stimula energia. Ar putea fi surprinzător să știți că, coaja de banană este, de asemenea, utilizată pentru îngrijirea orală. Pentru a obține dinți albi și strălucitori în mod natural, mulți oameni frecă coaja de banană proaspătă pe față pentru a scăpa de coșuri și pentru a reduce cicatricile.

Banana este un fruct cu multe substanțe nutritive esențiale pentru organism. Cine spune că, cojile de banană sunt o pierdere? Data viitoare când sunteți pe cale de a arunca aceste coji de banană, frecați-le pe dinți timp de două minute. După 15 minute, periați dinții cu pasta de dinți obișnuită. Repetați acest proces de două ori sau de trei ori pe săptămana. După un timp, veți observa o diferență vizibilă.

Cum poate coaja de banană să albească dinții? Coaja de banană conține unele minerale esențiale cum ar fi potasiu, mangan și magneziu, care pătrunde în dinți și îi albește.