Este foarte important sa realizezi cand sa pui capat unei relatii in care nu te simti la fel de increzatoare ca la inceput. Problema este cum sa depistezi cand este timpul sa te desparti. Cum stii ca relatia nu mai are nicio speranta? O situatie dificila, desigur. Dar exista cateva modalitati de a sesiza problemele care vor duce inevitabil la o despartire.

Tot ce v-a adus impreuna pare irelevant acum. Nu te mai pierzi in privirea lui, nu mai gasesti refugiu in bratele lui…acestea sunt semne de avertizare.

Cand notiunea de dragoste inseamna infatuare care te enerveaza adesea, este timpul sa realizezi ca e doar o incapatanare. Si cand aceasta realizare te loveste, este bine sa preiei fraiele si sa spui stop, inainte sa se transforme in ceva urat. Cu fiecare greseala, partenerul te va irita. In general, oamenii indragostiti uita imperfectiunile de moment ale partenerilor lor. Dar daca nu esti in stare sa faci asta, inseamna ca partenerul tau nu este potrivit pentru tine si vice versa.

Alt semn ar fi interesul tau sau al iubitului tau fata de fostii iubiti. Cadourile sau felictiarile trimise fostilor iubiti este acceptabil, dar cand ajungeti sa iesiti cu ei, inseamna ca e prea mult. Inseamna ca te bucuri mai mult de compania unui fost decat de iubitul actual, si vice versa in cazul lui.

O vacanta cu voi doi impreuna pare frumos, dar cand niciunul nu este entuziasmat, nu are rost. Mai mult ti-ai petrece timpul cu prietenii decat doar cu iubitul tau? Inseamna ca deodata, tot ce traiai alaturi de el nu iti mai place si nu te mai incalzeste. Relatiile se bazeaza pe  intelegere reciproca, este un proces in doua sensuri.

Sunt mult mai multe semne care te fac sa-ti dai seama ca relatia nu mai este ceea ce credeai ca e menit sa insemne. Fa pasul si anuleaz-o, iar daca totusi, vreti sa mai dati o sansa, lucrati amandoi la acest lucru!