Cel mai important este sa inveti sa dezvolti un echilibru de tensiune si relaxare in timpul sexului. Dar intrebarea e, cum?

  1. Tensiune. Tipul de tensiune care ajuta femeile sa ajunga la orgasm este tensiunea muscularea. Multe dintre ele au impresia gresita ca ele trebuie sa se relaxeze si sa stea, pentru ca au auzit ca relaxarea in timpul sexului este importanta. Dar se pare ca tensiunea musculara este de fapt, necesara pentru orgasm. Tensiunea trebuie sa vina in special din zona genitala, ca atunci cand vrei sa urinezi si te incordezi pentru a te abtine. Aceia sunt muschii cei mai buni pentru orgasm. Asta pentru ca este vorba de excitare. Contractarea muschilor creste circulatia sangvina in acea zona, iar excitarea duce la orgasm, nu?
  2. Relaxare. Relaxarea vine in creier, in timpul sexului, cand femeia trebuie sa se axeze doar pe senzatiile stimularii. Trebuie sa gandesti putin si sa simti mult. Goleste-ti mintea de griji si de probleme.

Nu poti sa ai orgasm? Problema poate fi si medicala. Terapia poate ajuta unele femei care au dificultati in a obtine orgasm. Pentru altele, o conditie medicala sau efecte adverse ale unor pastile pot provoca problema. Programeaza-te la un medic care sa te ajute sa elimini cauzele.