Nu lasa sa mai treaca o noapte dorindu-ti si sperand ca iubitul tau sa o faca bine.  Sa satisfaci o femeie necesita informatie si intelegere. Insa tipul tau vrea sa faca orice pentru a-ti da lumea peste cap, dar nu stie cum. Invata-l cum sa te multumeasca urmand niste simple sfaturi secrete.

Incepe o conversatie intrebandu-l despre dorintele lui, mai intai, ce ar vrea sa incerce, ce il excita etc. Va incepe si el conversatia cu ce ai vrea TU sa incerci, ce te excita pe tine etc.

Luati cina in oras si beti un pahar, doua, de vin. Apoi, ca si cum ar fi din senin, imparte cu el lista de „dorinte” senzuale, scrieti-le pe servetele si pastrati-le pana a doua zi.

Spune-i ce iti doresti sa faca el exact in culmea momentului. Cu cat e mai aproape un barbat de orgasm, cu atat va fi mai intelegator, asa ca foloseste-te de oportunitate. Spune-o cu o voce super sexi, nu-l critica in niciun fel!

Pregateste un rol pe care sa il jucati la un rendezvous, dar cu tine la conducere. Vei fi un instructor de sex sau o dominatoare. In felul asta, poti sa ii spui ce vrei sa iti faca si va iubi ideea de a fi scolarit de o stapana a sexului.

Provoaca-l. Adu-i latura competitiva la suprafata. Spune-i ca vei face sex cu el oriunde, oricand, daca e in afara dormitorului. Alta idee e sa faceti schimb de liste cu 5 lucruri pe care le vreti de la celalalt, dar tine minte sa scrii 4 dintre ele deja pe care le face. Numai tu.

In general, vorbeste cu el dulce, sopteste-i ce ti doresti la ureche. Daca se misca in pat ca un iepuras, spune-i ca vrei sa il simti mai mult, dar incet.

Da-i indicii fizice despre ce vrei sa faceti. De exemplu, daca vrei sa se joace mai mult cu sanii tai, pune-i direct in fata lui. Barbatii nu se pot abtine sa nu se joace cu sanii care ii stau chiar in fata!