Nu se intalneste niciodata cu tine intr-un loc public. Locurile unde va intersectati sunt acasa la el sau la tine. rar mergeti la film. Pe prietenii lui nu-i cunosti pentru ca evita sa ti-i prezinte. Semnificatia: pentru el, a fi cu tine inca e ceva nou. In fata prietenilor sai se teme sa apara cu tine. este nesigur si nu vrea sa se expuna cu tine decat cand va crede ca ei te vor placea. Rezolvarea: da-i timp sa te cunoasca mai bine.

Dupa intalnire promite ca te suna, dar nu o face. Ati avut o intalnire minunata. Au trecut doua zile si nu te-a sunat, asa cum a spus. Semnificatia: a telefona nu inseamna pentru baieti a telefona imediat. Cateva zile de asteptare sunt normale. Rezolvarea: da-i timp o saptamana. Daca te place, nu va intarrzia cu telefonul.

In prezenta prietenilor lui isi schimba atitudinea fata de tine. Cand sunteti doar voi doi, se poarta minunat cu tine. Dar cum apar prietenii lui, se schimba. Te ignora, nu te saluta, nu te ia de mana. Semnificatia: prietenii lui il stiu ca un tip rece, tare, iar el vrea sa isi pastreze aceasta imagine. Rezolvarea: spune-i direct ce anume te deranjraza si raneste in comportamentul lui. Este posibil ca multe gesturi sa fie facute inconstient. Nu inseamna ca nu te iubeste.

Flirteaza cu tine tot timpul, dar nu te invita in oras. Iti face complimente, flirtati indiferent de loc, dar nu te-a invitat la o intalnire pana acum. Semnificatia: pentru el flirtul este un joc doar. Se distreaza de minune si tine la independenta lui. O intalnire ar fi prea mult pentru el. Pe de alta parte, poate fi un tip timid. Rezolvarea: jocul e frumos cat timp iti place si tie. Daca vrei mai mult, fa tu primul pas. Fa-ti curaj si indiferent de raspunsul sau, vei sti adevarul si vei putea actiona in consecinta.

Se lauda in fata amicilor sai cu tot soiul de povesti despre fete. Auzi de la prietenii sai tot felul de povesti despre performantele sale sexuale. S-a laudat tuturor si iti spune ca asa se distreaza el. Semnificatia: prin comportamentul lui, nu demonstreaza decat ca tine la tine. de fapt incearca sa ascunda ca a avut putine experiente. Rezolvarea: spune-i cat de stanjenitor este comportamentul lui.