Nu-ti lasa iubitul sa scape usor dupa ce te-a inselat.

Deci ai aflat ca te-a inselat. Este unul dintre scenariile cele mai devastatoare, iar razbunarea pare sa fie primul raspuns care iti vine in minte. Avem cateva fantezii ale razbunarii pentru situatii de urgenta, asa ca le impartim cu tine. daca neprevazutul se intampla si iubitul tau calca stramb, avem 5 moduri de a il face sa regrete.

Desparte-te si spune tuturor. Odata ce ai aflat ca te-a inselat, nu mai e motiv sa ii mentii reputatia impecabila. Spune-le prietenilor tai, prietenilor lui, vecinului si altora ca fostul tau este un mare mincinos si iti garantam ca va avea de muncit in a cauta un nou suflet pereche pentru a trece mai departe. Barfa este o cale minunata de a atinge acest scop, foloseste-te si de mailuri.

Fa-ti de cap. Ti-ai petrecut timpul in relatie punand prioritatile tale deoparte? Fie ca ai pus o miscare mare pe pauza pentru tipul tau sau pur si simplu nu ti-ai facut tatuajul pe care l-ai dorit mereu, acum e timpul! Intoarce-te la obiceiurile  tale vechi, cumpara-ti rochia pe care el nu o placea, planuieste un weekend cu prietenele tale. orice decizi sa faci, asigura-te ca ai grija de tine. Ii vei demonstra ca ti-e mai bine fara el.

Da-te mare. Despartirile nu sunt mereu asa de totale, tot mai aveti prieteni comuni si probabil il vei mai vedea pe fostul tau prieten. Prima petrecere de dupa despartire este cruciala. Pune-ti cele mai frumoase haine, aranjeaza-te ca o papusa si du-te la petrecere. Odata ce ajungi acolo, fii relaxata si vesela. Este ocazia perfecta pentru a te preface. Desi te  simti incordata, pune un zambet pe fata si distreaza-te. Vorbeste cu lumea, fii in centrul atentiei. Vei ajunge acasa bucuroasa  ca te-ai distrat minunat si fostul tau va fi dat peste cap de atitudinea ta.

Surprinde-l. Toata lumea stie pe cineva care a fost in aceasta situatie: ai aflat ca te-a inselat inainte ca tu sa stii. Pasul urmator este sa contactezi cealalta femeie – sansele sunt sa nu fi stiut de tine. Fa un plan pentru a va confrunta toti trei la barul lui favorit. Cand apari, amanta lui va fi tot acolo – pune-ti cartile pe masa si priviti-l pe el cum ramane cu buza umflata. Si fara voi doua.

Mergi in stil mare. Ai vazut cum Carrie, in „Sex and the city” se razbuna pe Big si ii sparge cauciucurile? Daca vrei sa alegi asta…bine…te vei simti foarte bine!