In sfarsit ai intalnit tipul perfect pentru tine. pacat ca a iesit cu prietena ta deja. Deci este totusi, interzis? Este vreo sansa sa te intalnesti cu fostul prietenei tale si ea sa suporte?

Barbatii vin si pleaca, dar prieteniile cresc din incredere. Asa ca fie e ok sau nu sa te intalnesti cu fostul ei, depinde doar de relatia dintre voi doua.

Mai intai, intreba-te ce tip de relatie au avut ei doi. A fost ceva scurt sau doreau sa ajunga sa se mute impreuna si sa aiba copii? In plus, care e interesul tau personal, cat e de serios? Vrei doar sa te distrezi?

Apoi, poarta o conversatie cu prietena ta sa iti stie intentiile. Daca e doar o amica, poti doar sa o informezi ca vrei sa te intalnesti cu fostul ei. Dar cu o prietena apropiata, e mai greu. Desigur, nu fi surprinsa daca ea nu accepta. Unii oameni cred ca nu e niciodata bine ca un prieten sa se intalneasca cu un ex, altii cred ca e bine, altii cred ca depinde.

In orice caz, evita sa te strecori pe la spatele ei. Pentru ca ea mereu va afla, iar senzatia de a fi tradata este mai rea si mai greu de iertat decat sa treaca peste comportamentul de la inceput. Daca ea ar fi acceptat sa te intalnesti cu fostul ei, dar acum se simte tradata? In plus, ai rabdare pana cand crezi ca ea a trecut cu totul peste el. Daca ea nu a trecut peste, s-ar putea sa nu iti spuna nimic, dar veti pierde relatia de prietenie.

Daca intervine un ultimatum? El sau ea?

Poti sa o anunti ca nu vrei sa alegi, ca nu crezi ca e cea mai buna solutie. Dar in final, s-ar putea sa trebuiasca sa alegi – iar inima si curajul iti va spune ce e bine, depinde de nivelul  de prietenie si de potentialul relatiei amoroase. Este ok sa pierzi un prieten daca iti castigi un sot? Poate. Dar este ok sa pierzi un prieten pentru o relatie de 6 luni sexuala? Nu prea.

Tu ce crezi? Este ok sa te intalnesti cu fostul ei?